Brazilský keratin

 


Vlasy a účes dávají každému člověku jeho jedinečný a nenapodobitelný výraz.

Pěkně upravený účes je současně ozdoba a estetický výraz našeho duševna, našeho pohledu na svět nebo životní orientace vůbec.

Krásné a zdravé vlasy mohou být naší pýchou a radostí.

Z těchto důvodů si jistě zaslouží podstatně větší péči než jenom mytí a stříhání.


SVĚTOVÝ HIT V KADEŘNICTVÍ: salón specializovaný na ošetření vlasů - KERATIN SHOT. Provádíme Keratinové kůry vysoce kvalitním Brazilským keratinem.Pomáháme narušené vlasy znovu vyhladit a získat zpět jejich přirozený keratin až na dva měsíce s profesionální domácí péčí o dva až čtyři týdny déle.

 

Ozdravná léčba vlasů známá jako brazilský keratin

Keratin léčba je inovační proces, který přetvárí vlas v celém rozsahu, bez poškození. nebo změny struktury. Léčba je založena na keratinu, který je hlavní protein kůže, vlasů a nehtů. Tato přírodní látka navrací vlasům zářivý lesk, hladkost a mladistvý vzhled. Na rozdíl od ostatních dostupných produktů na světovém trhu, keratin léčba ozdravuje vlasy bez poškození. Lécbu lze použít u všech typů vlasů, včetně chemicky ošetřovaných. (Barvením, melírováním atd.) Celý proces trvá asi 2-5hod., v závisloti na délce a hustotě vlasů. Výsledky jsou ihned viditelné. Po ošetrení jsou vlasy ozdravené. Péče o vlasy po keratin léčbě je velice snadná. Nemusí se žehlit, foukat, vyžadují minimální domácí péci. Doba potřebná ke stylingu se výrazne sníží, v některých případech můžeme vlasy umýt a jít. Toto ošetření vlasů obnovuje odolnost před nepříznivými vlivy-déšt, vlhkost-vlasy nekrepatí, zůstávají stále stejne hladké a lesklé. Keratin se výmývá každým mytím vlasů. Ve vlasech vydrží 2-4mesíce, dle intenzity mytí. Pokud budeme keratin léčbu opakovat, můžeme sledovat zlepšení kvality vlasů. Tento revoluční proces byl vyvinut v Brazílii a je používán po celém světě.


Brazilský keratin je tepelně zažehlován do vlasů,navrací jim život,je zdravotně nezávadný a bez obsahu formaldehydu

!!! uzdraví a narovná vlasy bez použití chemie !!!

- vyživuje suché, poškozené vlasy, krátké i prodloužené
- navrací lesk vlasům přírodním i barveným
- rozzáří vlasy unavené a mdlé
- uzdravuje neodborně opečovávané vlasy
- změkčuje vlasy nepoddajné
- dočasně narovnává vlasy,vlnité se nekrepatí,ale sjednotí se v hezké,zdravé vlny

 

Cena:
ORIENTAČNÍ
/dle spotřebovaného materiálu - délky - množství - síly poškození vlasů/
KRÁTKÉ VLASY         POLODLOUHÉ VLASY        DLOUHÉ VLASY
cca 2.000,- Kč                 cca 3.000,- Kč                   cca 4.000,- Kč

BRAZILSKÝ KERATIN
JE NÁPLAST NA VAŠE NEMOCNÉ VLASY !!!