Co je celulitida

Celulitida

 

Co je to celulitida- jsou to nafouklé tukové buňky, které se dokáží zvětšit až

                                 dvěstě krát. Tato zvětšená tuková buňka plná odpadních látek  se nám vmísí do podkožního vaziva, které se následně roztáhne, povolí a v důsledku stárnutí životosprávy dědičnosti a jiných aspektů ztrácí elasten a kolagen.

 

Co ovlivňuje celulitida? Celulita je v doslovném překladu zánět tukových buněk. Ovlivňuje nám lymfatický systém, který slouží v lidském těle jako čistící se systém zbavuje se, škodlivin.

 

Co tím vzniká? Nejen že celulitida má je postrachem všech žen, vzniká tím hlavně spousty onemocnění jako jsou: křečové žíly, bércové vředy, otoky,metličky. Tyto všechny příčiny jsou varováním před možným těžkým onemocněním.

Berme celulitu jako výstrahu před těmito projevy.

 

Příčiny celulitidy:   dědičnost

                                  Stárnutí

                                  Hormony- získané- neubráníme se jim.

                                  Životospráva

                                  Pohyb

                                  Puberta, těhotenství, přechod

                               

 

Mají celilitidu i muži?? Ano, i to se stává, i když v menší míře než ženy, je to ovlivněno buď přítomnost ženského hormonu, nebo vazivem…

 

 

Jak ji léčit či předcházet?  Určitě pohybem, ale záleží v jakém stadiu je celulitida, vždy se dá zmírnit vymizet nikoli. Důležité je přijít do specializovaného salonu a řešit svůj problém.

 

Možnosti léčby celulitidy: Anticelulitní masáže, zábaly, jíné kůry ale vždy je třeba dbát na správnost tohoto ošetření jinak bude výsledek nulový.

 

Jak často musím chodit? Když už mám viditelnou celilitidu je třeba si uvědomit že nějako dobu mi vznikala, takže nemohu čekat zázraky po 5 až 10 kůrách. Každý člověk jsme jiný, na každém to půjde individuálně. Je třeba ale vytrvat výsledky stojí zato!!

 

Jsem po liposukci mohu absolvovat tyto kůry??Ano zcela určitě je to doporučováno.Pakliže váháte a nejste si zcela jisti, poraďte se svým lékařem.

 

 

Kolik stojí tyto procedury?   Ruční anticelulitní masáž 250,-

                                                  Ozón Zábal-                       230,-

                                                  Bahno/parafín                    120,-